Postuar nga: Katrín Jakobsdóttir

Blog 26 Nov 2018

Si të ndërtojmë një parajsë për gratë. Një mësim nga Islanda

Islanda është e nderuar që ndodhet në krye të Raportit të Hendekut Gjinor të World Economic Forum dhe si kryeministre e këtij vendi, shpesh më pyesin për progresin e Islandës dhe për mënyrën se si kemi arritur këtu ku jemi. Megjithatë, rrallë më pyesin se ku duhet të shkojmë që këtu ku jemi dhe se çfarë mund të bëjmë më mirë.

Më shumë