Postuar nga: Keiko Wells

Opinion 6 May 2021

Si duket Kosova në sytë e një japonezeje?

Qen rruge, burra me mjekër dhe monumente lufte. Kur profesoresha Keiko Wells vizitoi Prishtinën, ajo gjeti një qytet të çuditshëm, por mikpritës, i cili i risolli asaj në mendje kujtime mbi ndikimin që pati lufta te familja e saj në Japoni.

Më shumë