Postuar nga: Klara Murra

Blog 17 Aug 2020

Historia e një minatori: Herët a vonë do të aksidentohesh!

Profili i Kurt Melanit, ish-minatorit 71-vjeçar, jeta e të cilit u shenjua nga një aksident i ndodhur në zonën famëkeqe D të minierës së Bulqizës rreth 42 vite më parë dhe që merr për pension invaliditeti vetëm 2200 lekë në muaj.

Më shumë