Postuar nga: Linda Lacina

Blog 12 May 2020

OBSH: Ja ç‘duhet të marrin parasysh shkollat dhe bizneset para se të rihapen

Organizata Botërore e Shëndetësisë mbajti një konferencë për shtyp më 11 maj për të përditësuar publikun mbi pandeminë e COVID-19. OBSH-ja lëshoi udhëzime të reja për të ndihmuar vendimmarrësit mbi mënyrën dhe kohën se kur duhet të hapen shkollat dhe bizneset.

Më shumë