Postuar nga: Liri Kuçi

Opinion 8 Jun 2020

Shquarja e valës së re të lëvizjes feministe në Shqipëri

Vajzat dhe gratë që mbushën sheshet e Shqipërisë me 4 qershor, për të protestuar kundër dhunës me bazë gjinore janë një ogur i mirë për solidifikimin e lëvizjes feministë në vend. 

Më shumë