Postuar nga: Loreta Cuka

Lajm 21 Feb 2019

Mijëra protestues të opozitës rrethojnë Parlamentin dhe kërkojnë rrëzimin e Ramës (Fotogaleri)

Mijëra protestues rrethuan të enjten Parlamentin e Shqipërisë, ku bënë thirrje kundër kryeministrit Edi Rama dhe qeverisë së tij, ndërsa deputetë të opozitës morën [...]
Foto 21 Feb 2019

Mijëra protestues të opozitës mbështesin djegien e mandateve të deputetëve (Foto)

Mijëra protestues rrethuan të enjten Parlamentin e Shqipërisë, ku bënë thirrje kundër kryeministrit Edi Rama dhe qeverisë së tij, ndërsa deputetë të opozitës morën fjalën për të shpjeguar se kishin dorëzuar mandatet si deputetë.

Foto 16 Feb 2019

Tensionet mes protestuesve dhe policisë para Kryeministrisë (Foto)

Me hunj, kapsollë dhe gurë disa dhjetëra protestues të opozitës iu sulën godinës të kryeministrisë për ta mësyrë atë. Garda iu përgjigj me gaz lotsjellës dhe ujë duke i sprapsur disa herë protestuesit.

Lajm 10 Feb 2019

Dhjetëra marshojnë kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave në Tiranë (Fotogaleri)

Disa dhjetëra qytetarë dolën të dielën në një marshim të heshtur për të kundërshtuar fenomenin e dhunës ndaj vajzave dhe grave, si dhe mosveprimin shtetëror kundrejt [...]
Lajm 10 Feb 2019

Marshim i heshtur kundër dhunës ndaj vajzave dhe grave në Tiranë (Foto)

Rastet e fundit të abuzimit dhe dhunës ndaj vajzave dhe grave nxorën në rrugët e kryeqytetit dhjetëra qytetarë që dënuan tolerancën ndaj dhunës dhe mosndëshkimin e dhunuesve.

Lajm 7 Dec 2018

Dita e katërt e protestës studentore në Tiranë (Fotogaleri)

Disa mijëra studentë kanë vazhduar për të katërtën ditë radhazi protestat masive duke i parashtruar ministrisë së Arsimit një grup kërkesash për përmirësimin e [...]
Foto 6 Dec 2018

Mijëra studentë rrethojnë ministrinë e Arsimit për heqjen e tarifës (Fotogaleri)

Disa mijëra studentë protestuan të enjten jashtë godinës së Ministrisë së Arsimit duke kërkuar tërheqjen e VKM që i ngarkon ata me pagesë shtesë për provimet e mbartura. 

Lajm 1 Oct 2018

Qindra protestojnë kundër dhunës ndaj grave në Tiranë (Fotogaleri)

Disa qindra aktivistë të shoqërisë civile, qytetarë dhe pjesëmarrës nga partitë opozitare dolën të hënën në protestë para kryeministrisë për të dënuar dhunën ndaj [...]
Lajm 16 Sep 2018

Qindra marshues i thonë “po” dashurisë në Paradën e Krenarisë në Beograd (Fotogaleri)

Disa qindra pjesëtarë të komunitetit LGBTI dhe mbështetës të të drejtave të njeriut marshuan të dielën në rrugët kryesore të Beogradit nën sloganin “Thuaji [...]
Më shumë