Postuar nga: Lorraine Chow

Blog 12 Feb 2019

Ngrohja globale po ndryshon ngjyrën e oqeaneve

Ndryshimet klimatike ndikojnë në planetin tonë në mënyra të ndryshme dhe tani një studim i ri sugjeron se ato do të ndryshojnë edhe ngjyrën e oqeaneve të Tokës.

Më shumë