Postuar nga: Manal Mohammed

Blog 20 Mar 2020

Koronavirusi, dezinfektuesit dhe higjiena e duarve

Ndërkohë që përdorimi i dezinfektuesve të duarve është rritur që nga shpërthimi i koronavirusit, ata duhet të jenë të paktën me 60% alkool për të vrarë shumicën e viruseve. Shumë më tepër mikrobe mund të hiqen duke larë duart me sapun dhe ujë të ngrohtë për 30 sekonda, shkruan një lektor në Mikrobiologjinë Mjekësore.

Më shumë