Postuar nga: Mladen Obrenovic

Reportazh 16 Apr 2021

Ndërsa konflikti në Ukrainë intensifikohet, vullnetarët serbë bëhen gati për luftë

Serbët që luftuan për milicitë e mbështetura nga Moska në konfliktin në Ukrainën lindore thonë se ata janë gati të marrin përsëri armët pasi një grumbullim masiv ushtarak rus në kufi shton frikën për më shumë dhunë.

Analize 7 Sep 2020

‘QAnon’ zë vend në Ballkan, duke pretenduar se COVID-19 “nuk ekziston”

Facebook dhe Twitter thonë se po luftojnë përhapjen e teorive të konspiracionit të lidhura me ‘QAnon’ në Ballkan, por lëvizja sapo ka filluar.

Më shumë