Postuar nga: Mustafa Canka

Investigim 25 Feb 2019

Tokë në zhdukje: Ishulli malazez kërcënohet nga mosveprimi i shtetit

Balanca delikate e natyrës, e ndërprerë nga ndërtimet ka vënë në rrezik ishullin ikonë të Malit të Zi dhe kilometra plazhe ranore të vendit. Tkurrja e Adës së Bunës kërcënon tashmë një ekosistem unik.

Më shumë