Postuar nga: Natalija Jovanovic

Investigim 29 Jun 2020

Serbia fsheh vdekjet e shkaktuara nga COVID-19

BIRN ka zbuluar se të dhënat nga sistemi informues shtetëror për COVID-19 në Serbi tregojnë se në këtë vend kanë ndërruar jetë dy herë më shumë pacientë të infektuar sesa kanë raportuar autoritetet dhe qindra njerëz më shumë kanë rezultuar pozitiv për koronavirusin sesa raportohet zyrtarisht.

Më shumë