Postuar nga: Nikola Vukobratovic

Reportazh 7 Aug 2019

Kampet e përqendrimit të fëmijëve të Kroacisë gjatë Luftës II Botërore

Mijëra fëmijë të antifashistëve, serbëve dhe romëve u internuan nëpër kampe speciale nga regjimi ustash kroat pro-nazist i kohës së Luftës së Dytë Botërore, por të djathtët nacionaliste janë përpjekur vazhdimisht ta rishkruajnë këtë histori tragjike.

Më shumë