Postuar nga: Open Democracy

Opinion 19 Jul 2021

Kubë: Një udhërrëfyes për trazirat më të mëdha në më shumë se 60 vjet

Në protestat më të mëdha të historisë së tyre të kohëve të fundit, shumë kubanët demonstruan kundër qeverisë së tyre dhe keqmenaxhimit të pandemisë nga ana e saj, vetëm për t’u përballur me shtypjen e një regjimi sklerotik.

Më shumë