Postuar nga: Piotr Buras

Opinion 29 Jun 2021

Polonia e ka humbur busullën e saj në fushën e politikës së jashtme

Javët e fundit kanë demonstruar se Polonia është pa timon dhe po lëkundet në dallgët e politikës ndërkombëtare pa ndonjë drejtim të qartë.

Më shumë