Postuar nga: Rigels Lenja

Blog 22 Jun 2020

Çfarë po kërkon Administrata Trump në Kosovë?

Pas një liste të gjatë dështimesh diplomatike në Europë, Lindjen e Mesme dhe Azi, Shtëpa e Bardhë synon të shënojë një sukses në politikën e jashtme nëpërmjet një marrëveshje paqeje midis Kosovës dhe Serbisë.

Më shumë