Postuar nga: Robert Anderson

Opinion 26 Mar 2020

Demokracia sociale: Çfarë ka mbetur në Europën Qendrore?

Me rënien e partisë SMER-SD të Sllovakisë, social demokratët në të gjitha vendet e grupit të Visegradit janë në rrezik. Dhe e djathta radikale po forcohet gjithnjë e më shumë.

Më shumë