Postuar nga: Silvana Toska

Analize 18 Dec 2018

Krisja

Jo negociata më një qeveri që kërkon t’i përdorë ato për të vendosur një lekoplast në një plagë që kërkon ndërhyrje kirurgjikale. Jo negociata me një qeveri që nuk është e aftë të marrë seriozisht kërkesat e studentëve por i mban ato peng deri atëherë sa përmbushja e një minimumi të tyre t’i shërbejë vetëm asaj.

Opinion 23 Jun 2017

Për të ardhmen

Votimet e së dielës janë për këtë të ardhme të imagjinuar nga mendje të cilat, në delirin e madhështisë, shesin vizionin e tyre miop dhe përfitimin personal si sakrificë për të nesërmen e Shqipërisë.

Më shumë