Postuar nga: Sofija Torodovic

Lajm 13 Oct 2020

Shoqëria civile mbushi një hendek në Ballkan gjatë pandemisë

Qeveritë në Europën Juglindore i kanë “karantinuar” të drejtat e njeriut gjatë pandemisë, por grupet e shoqërisë civile dhe aktivistët po reagojnë, duke protestuar në lidhje me këtë tërheqje dhe duke mbushur hendekun.

Opinion 23 Apr 2020

Pse e përbuzën mediat serbe një mesazh paqeje nga Srebrenica

Kur Qendra Përkujtimore Srebrenicë bëri homazhe për serbët, romët, hebrenjtë dhe viktimat e tjera të kohës së Luftës së Dytë Botërore, disa media serbe vepruan shpejt duke e akuzuar atë se në fakt po tregohej anti-serbe.

Më shumë