Postuar nga: Sokol Çobo

Investigim 28 Jun 2016

Kromi i përgjakur: “Mafia” me mbështetje politike kontrollon nëntokën e Bulqizës

Mbivendosja e lejeve minerare ka prodhuar përplasje midis bandave kriminale për kontrollin e galerive të kromit në Bulqizë, duke shkaktuar një duzinë të vrarësh dhe të plagosurish gjatë dekadës së fundit, ndërkohë që qyteza e vogël e rrethuar nga malet mbetet një nga zonat më të varfra të Shqipërisë.

Më shumë