Postuar nga: Thimios Tzallas

Opinion 9 Mar 2021

Pandemia i ka bërë populistë disa liderë të Europës

Paniku i krijuar nga kriza e COVID-19 e ka bërë të parëndësishëm dallimin e vjetër midis politikanëve populistë dhe atyre të arsyeshëm.

Opinion 19 Feb 2020

“Revolucionet” e vogla tregojnë se Greqia është ende një shoqëri në ndryshim

Pothuajse 200 vjet pas revolucionit të saj të parë, zgjedhja e fundit e një gruaje si presidente dhe e një kryebashkiaku hebre tregojnë se në vendin dikur patriarkal dhe intolerant po ndodhin ende ndryshime të mëdha.

Më shumë