Postuar nga: Tim Goslin

Analize 4 Feb 2020

Shoqëri jocivile: organizatat çeke përballen me populizmin

Sulmet ndaj organizatave të shoqërisë civile janë një sport i populistëve në Republikën Çeke dhe gjithkund tjetër në Europën Qendrore – por shoqëria civile është duke luftuar.

Analize 31 Jul 2019

Hungaria dhe Polonia shtrëngojnë kontrollin mbi narrativën

Rrëfenjat që vendet tregojnë për vetveten janë kyçe për identitetet e tyre kombëtare – dhe qeveritë autoritariste në Hungari dhe Poloni e kanë bërë mision kontrollimin e skenarit.

Më shumë