Postuar nga: Tom Frieden

Analize 20 Mar 2020

Tre pyetjet më të rëndësishme rreth COVID-19

Specialistët e shëndetit publik në Shtetet e Bashkuara dhe gjetkë duhet të përqendrohen në mbledhjen e më shumë të dhënave në lidhje me mënyrën se si përhapet virusi COVID-19 dhe cilat segmente të popullatës janë më të prekshëm. Përgjigjja sa më shpejt e këtyre pyetjeve është shndërruar në çështje jete a vdekje.

Më shumë