Postuar nga: Tony Blair

Analize 11 Feb 2020

Dilema palestineze

Plani i paqes i propozuar nga Shtetet e Bashkuara është lavdëruar dhe kritikuar në përputhje me bindjet politike. Por pavarësisht se çfarë plani ofrohet, palestinezët duhet të ndryshojnë strategjinë e tyre. Në të kundër, modeli i dekadave të fundit, në të cilat çdo ofertë e re është më e keqe sesa ajo e mëparshmja, do të përsëritet.

Më shumë