Postuar nga: Tracy Wen Liu

Opinion 3 Apr 2020

Të dëshmosh Wuhanin

Suksesi i Kinës në sheshimin e kurbës së epidemisë së COVID-19 është trumbetuar si një model për t’u imituar nga pjesa tjetër e botës. Por bota duhet të kuptojë se “fitorja” e Kinës kërkoi sakrifica masive nga mjekët, infermierët dhe punonjësit e tjerë të shëndetësisë –emrat e të cilëve nuk do t’i dimë kurrë.

Më shumë