Postuar nga: Valbona Sulçe

Reportazh 1 Jun 2016

Një shtëpi për fëmijët “e braktisur”: Jeta në një familje kujdestare

Historia e një vajze 6-vjeçare, e cila ka kaluar nga Shtëpia e Fëmijës te një familje kujdestare në Shkodër nxjerr në pah avantazhet e sistemit të ri për mirëqënien e fëmijëve, por edhe burokracitë dhe sistemin jo-funksional të kontrollit.

Më shumë