Postuar nga: Visar Xhambazi

Opinion 22 Sep 2021

Lamtumira e Merkel në Ballkan më shumë sesa thjesht simbolike

Më shumë se vetëm një shans për të thënë lamtumirë, udhëtimi i fundit i Angela Merkel në Ballkan si kancelare gjermane dha disa mesazhe të rëndësishme.

Opinion 25 Jun 2020

Pesë gjëra që duhet të dijë Kosova para se të arrijë një marrëveshje me Serbinë

Negociatorët e Kosovës nuk duhet të krijojnë iluzione kur të shkojnë për të vulosur një marrëveshje me Serbinë.

Opinion 17 Mar 2020

Lëvizja e Erdoganit mund të shkaktojë një krizë të re refugjatësh

Llogaritjet e gabuara të liderit turk në Siri mund të shkaktojnë një tjetër valë refugjatësh që vërshojnë në Europë, duke destabilizuar edhe Ballkanin.

Opinion 13 Feb 2020

Pse 2019 ishte një vit që Kosova do të dojë ta harrojë

Ndërsa një qeveri e re më në fund merr detyrën, gjërat vetëm mund të përmirësohen për Kosovën pas një viti amullie ekonomike, pengesash diplomatike, keqmenaxhimi arsimor dhe një ndotje më të lart se kurrë në vend.

Më shumë