Postuar nga: Vladimir Vuckovic

Opinion 19 Jul 2019

BE-ja ka dështuar në europianizimin e Ballkanit

Një libër i ri mbi politikën e BE-së ndaj Ballkanit shprehet se fuqia transformuese e BE-së në rajon është e pavërtetuar në teori dhe e dobët në praktikë.

Më shumë