Postuar nga: Vuk Vuksanovic

Opinion 24 Jan 2020

Ballkani rrezikon të gjendet në mes të zjarrit të Lindjes së Mesme

Me kufijtë e tij porozë dhe shërbimet e dobëta të inteligjencës, ekziston një rrezik real që përkeqësimi i konfliktit midis Iranit dhe kundërshtarëve të tij mund të vërshojë në Europën Juglindore.

Më shumë