Postuar nga: Weforum

Blog 28 Sep 2021

Pandemia e COVID-19 ka ulur jetëgjatësinë

Pandemia e COVID-19 ka shkaktuar rënien më të madhe të jetëgjatësisë që nga koha e Luftës së Dytë Botërore, sipas një studimi të publikuar të hënën nga Universiteti i Oksfordit, duke bërë që jetëgjatësia e meshkujve të ulej me më shumë se dy vjet.

Blog 20 Apr 2021

Në Francë mund ta shkëmbesh makinën e vjetër me një biçikletë elektrike

Franca po u ofron pronarëve të makinave mundësinë të heqin qafe makinën e tyre të vjetër kundrejt një granti prej 2,500 eurosh për të blerë një biçikletë elektrike.

Blog 17 Mar 2020

Ja si po i qetëson Norvegjia fëmijët nga frika e COVID-19

Kryeministrja e Norvegjisë u është përgjigjur pyetjeve të fëmijëve në lidhje me pandeminë koronavirus. Vendi ka mbyllur një gamë të gjerë institucionesh publike dhe private, përfshirë shkolla dhe kopshte.

Më shumë