Bllok ‘pagesash’ dhe karta ID: Si u manipulua përplasja e përgjakshme e Elbasanit

Referimi policor mbi përplasjen e përgjakshme në Elbasan ngre pikëpyetje se Policia e Shtetit jo vetëm që mbylli sytë përballë provave që sugjeronin përfshirjen e personave me të shkuar kriminale në krim zgjedhor, por mashtroi publikisht mbi faktet. Lista me emra dhe fotokopje kartash ID, bllok shënimesh ku shkruhej “pagesa” si dhe një dokument format … Continue reading Bllok ‘pagesash’ dhe karta ID: Si u manipulua përplasja e përgjakshme e Elbasanit