Bordi i Autoritetit të Konkurrencës voton kundër gjobës për tregtarët e miellit

Tre anëtarë të Autoritetit të Konkurrencës, Denar Biba, Leida Matja dhe Adriana Berberi, votuan kundër propozimit të sekretariatit ndërsa kryetarja Juliana Latifi the anëtari Eduard Ypi votuan pro. Kompanitë AgroBlend, Miell Tirana, Bloja dhe Atlas Mills u akuzuan për rritje të koordinuar të çmimit të drithit. Autoriteti i Konkurrencës njoftoi të mërkurën se një propozim … Continue reading Bordi i Autoritetit të Konkurrencës voton kundër gjobës për tregtarët e miellit