Foto9 Oct 2017

Çastet më të bukura nga pjesa e parë Shqipëri-Itali (Foto)

Autor: Ivana Dervishi BIRN Shkodër
Printo

Kombëtarja shqiptare e futbollit nderoi të hënën në stadiumin “Loro Boriçin” fundin e karrierës futbollistike së kapitenit Lorik Cana, i cili i përlotur falenderoi tifozët dhe shokët e skuadrës.

Lojtarët italianë dominuan mbajtjen e topit në pjesën e parë, ndonëse skuadra shqiptare ia doli të mbrohej mirë dhe provoi disa herë portën. Foto: Ivana Dervishi/BIRN

Ndeshja e futbollit Shqipëri-Itali, Shkodër. Foto Ivana Dervishi/BIRN

Ndeshja e futbollit Shqipëri-Itali, Shkodër. Foto Ivana Dervishi/BIRN

Ndeshja e futbollit Shqipëri-Itali, Shkodër. Foto Ivana Dervishi/BIRN

Ndeshja e futbollit Shqipëri-Itali, Shkodër. Foto Ivana Dervishi/BIRN

Ndeshja e futbollit Shqipëri-Itali, Shkodër. Foto Ivana Dervishi/BIRN

Ndeshja e futbollit Shqipëri-Itali, Shkodër. Foto Ivana Dervishi/BIRN

Ndeshja e futbollit Shqipëri-Itali, Shkodër. Foto Ivana Dervishi/BIRN

Ndeshja e futbollit Shqipëri-Itali, Shkodër. Foto Ivana Dervishi/BIRN

Ndeshja e futbollit Shqipëri-Itali, Shkodër. Foto Ivana Dervishi/BIRN

Ndeshja e futbollit Shqipëri-Itali, Shkodër. Foto Ivana Dervishi/BIRN