Foto14 Feb 2015

Kryeqyteti feston ditën e të dashuruarve (fotogaleri)

Kështu u festua dita më e ëmbël e vitit në Tiranë që nga lulet, kërcimet dhe çokollatat deri te përqafimet dhe fjalët e dashurisë.

Autor: Ivana Dervishi BIRN Tiranë
Printo

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

IMG_6163

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi

Foto: Ivana Dervishi