‘Po i shohin si xhetona’: Shqiptarët shpenzojnë miliona euro për kurimin e COVID në Turqi

Nga fillimi i pandemisë së COVID-19, nga aeroporti i Rinasit kanë fluturuar 565 chartera ambulancë drejt Turqisë dhe më pak drejt Italisë, duke u kushtuar pacientëve shqiptarë mbi 6.7 milionë euro për udhëtime dhe 12 milionë euro të tjera për kurimin në spitalet private. Bilal A*, 54 vjeç, zbuloi se kishte COVID-19 pas një skaneri … Continue reading ‘Po i shohin si xhetona’: Shqiptarët shpenzojnë miliona euro për kurimin e COVID në Turqi