Foto25 May 2019

Protesta e opozitës ndez qiellin me balona “Ik” (Fotogaleri)

Në të gjashtën protestë kombëtare të dy partive kryesore në opozitë PD dhe LSI, mijëra mbështetës të opozitës kërkuan largimin e kryeministrit Edi Rama nga posti dhe krijimin e një qeverie tranzitore

Autor: Ivana Dervishi BIRN Tiranë
Printo

Këto janë fotot e fiksuara nga objektivi i fotoreporteres së BIRN, Ivana Dervishi.

Foto: Ivana Dervishi/ BIRN

Foto: Ivana Dervishi/BIRN

Foto: Ivana Dervishi/BIRN

Foto: Ivana Dervishi/BIRN

Foto: Ivana Dervishi/BIRN

Foto: Ivana Dervishi/BIRN

Foto: Ivana Dervishi/BIRN

Foto: Ivana Dervishi/BIRN

Foto: Ivana Dervishi/BIRN

Foto: Ivana Dervishi/BIRN

Foto: Ivana Dervishi/BIRN

Foto: Ivana Dervishi/BIRN

Foto: Ivana Dervishi/BIRN