Studimi: Dhuna verbale dhe fizike përdoret si mjet edukimi në shkollat shqiptare

Anketimi i nxënësve, mësuesve dhe prindërve, i realizuar nga Qendra Shqiptare për Kërkime Ekonomike zbulon se sistemi arsimor shqiptar vuan nga sjellje të shumta jo-etike, në të gjitha nivelet e tij.   Një studim me titull “Etika në Sistemin Arsimor në Shqipëri”, i publikuar të enjten në Tiranë nga Qendra Shqiptare për Kërkime Ekonomike hodhi … Continue reading Studimi: Dhuna verbale dhe fizike përdoret si mjet edukimi në shkollat shqiptare