‘Zagoria është jeta jonë’: Projekti për kërkime nafte shkakton revoltë dhe pasiguri

Banorët e fshatrave të Gjirokastrës, Tepelenës dhe Memaliajt që preken prej projektit të Shell për të kryer studime sizmike për hidrokarbure në zonë ndjehen të pasigurtë me garancitë e dhëna prej kompanisë, ndërsa kundërshtojnë kërkimet për naftë. Banorët e fshatit Sheper në zonën e Zagorisë hapën dyert e shkollës 8-vjeçare më 24 janar, vetëm pasi … Continue reading ‘Zagoria është jeta jonë’: Projekti për kërkime nafte shkakton revoltë dhe pasiguri