Kontaktoni

Reporter.al

1001 Tirana

Buldevardi Zhan Dark, Pallatet Matrix, Kulla 5, Apt 22
Albania

URL: https://www.reporter.al/

E-mail: [email protected]

 

Komente 1

 1. ares says:

  Per sa i perket zgjedhjeve dhe ne veçanti numerimit te votave; mund te
  behet siç e kane vende te tjera europiane nese drejt asaj dhe kerkohet
  integrimi. Mund ti numerojne fill mbas orarit te mbarimit te votimit
  votat personat qe jane dhe perfaqesues te partive apo shoq. civ. te
  cilet perbejne komisionin e qendres zgjedhore (pra ato 8-9 persona ne
  zyren zgjedhore qe ka dy kutite e votimit) duke numeruar me proçesverbal
  votat. Dhe ne baze te fleteve te votimit te dorezuara nga KQZ dhe
  votave te numeruara te cilat duhet te korrispondojne, perndryshe
  komisioni ka pergjegjesi dhe tek e fundit ne rast perseritje zgjedhjesh
  ne ate qender zgjidhet nje tjeter komision. E pastaj kutite mund te
  trasportohen e te numerohen ne salla pallatesh sporti apo institucione
  sa here te duash. Apo nje menyre tjeter numerimi mund te jete ai
  elektronik. Keshtu qe si ne vende te tjera si Italia, Shba Franca qe
  kane 350 milione banore dhe rezultatet dalin te nesermen. Flm. gjithe te mirat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *