Liri Kuçi

Liri Kuçi

Liri Kuci është bashkëthemeluese dhe kryeredaktore e revistës “Shota.al”. Ajo ka kryer studimet Master në Universitetin e SOAS në Londër (2022). Prej vitesh është angazhuar në çështjet e drejtësisë shoqërore, duke u thelluar në analizën ndërthurëse të diskursit politik, feminist, arsimit dhe punës.

Të fundit