Liri Kuçi

Liri Kuçi

Liri Kuçi është bashkëthemeluese dhe kryeredaktore e revistës “Shota”. Ajo është diplomuar në Master Shkencor për "Teori Politike" në Universitetin e Tiranës. Prej vitesh është angazhuar në çështjet gjinore, organizimin studentor dhe atë sindikal si aktiviste feministe. Liria ka punuar gjithashtu si kryeredaktore e medias online “Historia Ime” (2019) dhe një vit më pas, ka shërbyer në pozitën e këshilltares politike, për politikat sociale dhe gjinore në qeverinë e Kosovës.

Të fundit