Blog31 Aug 2017

Perëndimi plot kontraste i diellit shkrepur nga qytetarët (Foto)

Ngjyrat e mrekullueshme të perëndimit të diellit ditën e mërkurë tërhoqën syrin e shumë qytetarëve për shkak të kontrasteve dhe përizerjes së veçantë të nuancave, duke krijuar këtë set fotografik që ndjekësit tanë vendosën ta ndanin me ne nga vendet ku ata jetojnë.

Autor: BIRN BIRN
Printo

Perëndimi i diellit në Korçë. Foto: Arbër Kadia via BIRN.

Perëndimi në Tiranë i parë nga ballkoni i një shtëpie. Foto: Terens Alliu via BIRN

Statuja e heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu duket me në sfond ngjyrat e perëndimit. Foto: Flladi Dine via BIRN

Perëndimi i diellit në Tiranë. Foto: Valter Zhara via BIRN.

Qyteti i Tiranës i parë nga lart. Foto: Valter Zhara via BIRN.

Perëndimi i diellit në Tiranë. Foto: Dori Hyseni via BIRN.

Perëndimi i djeshëm fotografuar në plazhin e Shëngjinit. Foto: Edona Daçi via BIRN

Perëndimi i diellit në Tiranë. Foto: Pinelopi Voko via BIRN.

 

Perëndimi i diellit në Tiranë. Foto: Valter Zhara via BIRN.

Ndiqni Reporter.al në rrjetet tona sociale për t’u bërë pjesë e kontribuesve të temave të përzgjedhura në vazhdim.