Foto16 Feb 2019

Tensionet mes protestuesve dhe policisë para Kryeministrisë (Foto)

Me hunj, kapsollë dhe gurë disa dhjetëra protestues të opozitës iu sulën godinës të kryeministrisë për ta mësyrë atë. Garda iu përgjigj me gaz lotsjellës dhe ujë duke i sprapsur disa herë protestuesit.

Autor: Loreta Cuka BIRN Tiranë
Printo

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN

Protestuesit e opozitës sulmojnë kryeministrinë. 16 shkurt 2019. Foto: Loreta Cuka via BIRN