Juan Manuel Montoro

Juan Manuel Montoro

Juan Manuel Montoro është gazetar dhe studiues i pavarur, i specializuar në marrëdhëniet midis sportit dhe kombësisë.

Nuk ka asnjë postim

Të fundit