Marija Ristic

Marija Ristic

Marija Ristic është gazetare në Beograd e programit të BIRN, Drejtësia Tranzicionale në Ballkan. Ristic është një gazetare me eksperiencë dhe përpara se t'i bashkohej BIRN ka punuar për gazetën serbe 'Politika' dhe ka drejtuar emisionin “Slušaonica 6” për radion 'Studio B'.

Faqe 1 nga 11 1 2 11

Të fundit