Alban Dafa

Alban Dafa

Alban Dafa është hulumtues i çështjeve të mirëqeverisjes dhe sigurisë. Ka mbaruar Akademinë e Forcave Detare të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në vitin 2011 dhe më pas ka shërbyer në rradhët e Forcave të Armatosura Shqiptare. Në vitin 2016 është diplomuar me Master në Arte për Politikën dhe Marrëdhëniet Ndërkombëtare të Lindjes së Mesme nga Universiteti i Ekseter në Mbretërinë e Bashkuar nëpërmjet programit të bursave “Chevening”.

Të fundit