Aleksandra Bogdani

Aleksandra Bogdani

Aleksandra Bogdani është gazetare e BIRN Albania. Bogdani ka një ekperiencë të gjatë në mediat shqiptare dhe më parë ka punuar zëvendës kryeredaktore e gazetës së përditshme MAPO dhe Shekulli; Bogdani është gjithashtu pjesëmarrëse në vitin 2012 në Bursën Ballkanike për Ekselencë në Gazetari, të organizuar nga BIRN.

Faqe 1 nga 29 1 2 29

Të fundit