Anatole Kaletsky

Anatole Kaletsky

Anatole Kaletsky është kryetar i Institutit për Mendimin e Ri Ekonomik dhe autori i Kapitalizmi 4.0, Lindja e Ekonomisë së Re.

Faqe 1 nga 3 1 2 3

Të fundit