Bjorn Lomborg

Bjorn Lomborg

Bjorn Lomborg, një zëvendës profesor në Shkollën e Biznesit të Kopenhagenit, themeloi dhe drejton Qendrën për Konsensus të Kopenhagenit. Ai është autor i Mjedisorëve Skeptikë dhe Përmbahuni , si dhe redaktor i Sa shumë i kanë kushtuar problemet globale botës?

Faqe 1 nga 4 1 2 4

Të fundit