Erion Gjatolli

Erion Gjatolli

Erion Gjatolli është përkthyes, ka mbaruar studimet për gjuhë të huaja pranë Universitetit të Tiranës dhe ka master në Studime Kulturore Globale nga Universiteti Jean Moulin i Lionit

Të fundit