Kaushik Basu

Kaushik Basu

Kaushik Basu, ish kryeekonomist për Bankën Botërore, është një Profesor i Ekonomiksit në Universiitetin Cornell dhe Bursist i Lartë Jorezident në Institutin Brookings.

Të fundit